Inspirujte se našimi dárkovými tipy pro paní učitelky a pány učitele!

Všimli jste si našich tématických kampaní? Den dětí, Valentýn, Den čaje, a mnoho dalších. Nyní přicházíme s novým, speciálním tématem – dárky pro paní učitelku nebo pana učitele, které jsou ideální na konec školního či akademického roku.

Pokud chcete udělat radost těm, kteří vzdělávají Vaše děti nebo Vás samotné, máte skvělou příležitost pořídit dárek, který bude opravdu výjimečný. Připravili jsme pro Vás několik tipů, které by mohly být tím pravým. A jako malý bonus nabízíme možnost dárkového zabalení v celofánovém sáčku s mašličkou nebo přírodním provázkem.

Tipy na dárky, které potěší a překvapí

Relaxace s knihou -
Až si paní učitelka nebo pan učitel o prázdninách odpočine s knihou na gauči, jistě ocení novou záložku do knihy. Vybírat můžete z duchovních či inspiračně-relaxačních motivů. Pokud máte moderní pedagogy, kteří čtou elektronické knihy, určitě ocení některý z našich lahodných čajů. Ledový čaj v letním parnu přijde jistě vhod a čaj v dárkové dóze potěší oko i chuťové pohárky. Pro fajnšmekry nabízíme kvalitní japonský zelený čaj, a pro ty se smyslem pro humor ovocný čaj Rum Punch.

Úleva od napětí
Na konci roku se řada pedagožek a pedagogů potýká s únavou a vyčerpáním. Spreje Aura Balance krásně voní, jsou vyrobeny z kvalitních éterických olejů a přinášejí úlevu od napětí. Lze je použít k harmonizaci nebo jako osvěžovač vzduchu, který příjemně provoní prostor a přináší okouzlující vůně.

Romantika se svíčkami
Pro milovníky svíček nabízíme stínítko na čajovou svíčku. Je snadno manipulovatelné, krásné a cenově dostupné. Vybírat můžete ze sedmi vzorů. Pokud je paní učitelka či pan učitel obzvláště oblíben, doporučujeme jemný skleněný svícínek na čajovou svíčku nebo solný svícen.

Gastronomické potěšení
Pro pedagogy, kteří rádi vaří, máme lávovou sůl, směs na bylinkové máslo nebo jiné exotické koření. Tyto ingredience promění jejich kuchyni v místo plné chutí a vůní.

Klasické a elegantní dárky
Klasikou mezi dárky, která potěší zejména ženy, jsou samolepky na okno Mandala Sunlight či Mandala Sunseal. Nenechte se zmást, nejedná se jen o klasické mandaly. Nabízíme motivy zvířat, slunce, ornamentální i duchovní motivy. Tyto průsvitné samolepky se dají použít na okno v domě, v autě nebo na jakýkoli skleněný povrch, a jsou velmi pěkným a vkusným dárkem.

Potřebujete poradit?

Pokud si nejste jistí výběrem, neváhejte se podívat na náš e-shop nebo nás kontaktujte. Rádi Vám s výběrem pomůžeme a poradíme, abyste našli ten nejvhodnější dárek.

Přejeme Vám pohodový konec školního a akademického roku a krásné prázdniny!