Objevte exotiku Bali: Nová kolekce ručně vyráběných pokladů

Bali je známá pro své umělecké řemeslné produkty, které reflektují bohatou místní kulturu a duchovní tradice. Kousek orientu z této krásné země si nyní můžete díky novému zboží pořídit i vy. Část nového zboží je již v prodeji a nyní vám ho jen v krátkosti představíme.

Dárkové pytlíky
Barevné dárkové pytlíky s orientálními motivy jsou ideální pro zabalení drobných dárků. Nejenže krásně vypadají, ale dodají vašim dárkům nádech exotiky a elegance. V nabídce jsou různé velikosti a co do nich vložíte už záleží na vás.

Bavlněné peněženky na zip
Tyto jednoduché a pohodlné peněženky se snadno vejdou do každé kabelky, tašky či baťůžku. Nezaberou hodně místa a jsou velmi skladné. V různých barevných provedeních s nádhernými orientálními vzory budou stylovým doplňkem na každý den.


Bavlněné tašky
Znáte to, tašek není nikdy dost a ty s kterými budete vypadat prostě stylově moc není. Nově si můžete pořídit prostorné tašky z bavlny s orientálními motivy, které jsou nejen praktické, ale i krásné. Skvělé na nákupy či procházky, kdy chcete vyniknout osobitým stylem.

Dřevěné jehlice do vlasů
Elegantní dřevěné jehlice přináší do vašeho účesu nádech exotiky. A to že jsou opravdu originální se můžete přesvědčit sami. Různé tvary, zdobební , vyrobené s důrazem na detail, jsou skvělým módním doplňkem.

Buddhistické růžence Japa Mala
Tyto růžence jsou nejen krásným šperkem, ale i nástrojem pro meditaci a duchovní praxi. V různých provedeních a z kvalitních materiálů.

Skleněné dózy a vázy na kořenech
To nejlepší nakonec. Za nás je to opravdu pecka. Jedinečné dózy a vázy z ručně foukaného skla, umístěné na exotických kořenech, jsou skutečnými uměleckými kousky. Každý kus je originál a vnese do vašeho interiéru přírodní krásu.
To, že i samotná dóza působí dekorativně je zcela zřejmé, ale lze do ní umístit jakékoli aranžmá. Můžete v nich dokonce pěstovat řasokoule, a mít tak kousek živé nenáročné přírody neustále na očích. Jestli se obáváte, že se dóza bude špatně čistit – opak je pravdou. Sklo lze jednoduše z kořenu sundat, omýt a zase na kořen položit. Tyto dózy mohou být skvělým dárkem a udělají hodně radosti a potěšení.